T20 Dünya Kupası'nın reddedilmesinin ardından Shubman Gill, Manchester United efsanesi kararını geri çekerken Rio Ferdinand'dan övgü aldı

Shubman Gill, Hindistan'ın T20 Dünya Kupası kadrosunda yer almıyor ve yakın zamanda futbol efsanesi Rio Ferdinand ile bir Premier Lig etkinliğinde tanıştı. Gill, Gujarat Titans'ın açılışını karşılamak için sosyal medyayı kullanan Ferdinand üzerinde bir izlenim bıraktı. Gönderide Manchester United efsanesi Gill'in “merakını” övdü.

Shubman Gill, Rio Ferdinand'la tanışır. (Instagram'da)

“Seyahatlerimde pek çok spor yıldızıyla tanışıyorum, ancak pek çoğu bana Shubman kadar hızlı bir şekilde merakını göstermedi. Oturup alkolsüz içeceklerimizi sipariş ettikten sonra, bir oyuncu olarak futbol kariyerim, liderlik ve ilişkiler hakkında ayrıntılı sorular sorarak merak duydum; bunların hepsi Shubman'ın kendi kriket dünyasına uygulayabileceği paralellikler kurma yönündeki büyük arzumdan (hissettim) kaynaklanıyordu. Söylediklerimden ne çıkaracağını kim bilebilir ya da söylediğim herhangi bir şey yankı uyandırır, ama demek istediğim şu ki: “O kadar genç ki, sırf kendini geliştirmek amacıyla hızla çeşitli şeyleri incelemeye, sorgulamaya ve keşfetmeye koyulan biri” diye yazdı.

Ayrıca şunu okuyun: Shubman Gill, Dünya Kupası'nın hemen ardından geri dönüp Hindistan'ın T20I kaptanlığını devralmak istiyordu: 'Şaşırmayın'

Şunları ekledi: “Kriket dünyasında bu kadar genç yaşta neler başardığını göz önünde bulundurursak, bu çok canlandırıcı bir andı ve yine de normalde yolda olan ve pek bir şey başaramamış bir adamla bağdaştırabileceğiniz düzeyde bir tevazu yayıyor. Hindistan'a geri dönmek için ilham aldım… bu sefer çok da uzak olmayan bir gelecekte orada olacağım… Hindistan, bu alanı izleyin!!!”

Gill son zamanlarda T20 kriketinde mücadele ediyor ve bu da onun Hindistan'ın T20 Dünya Kupası kadrosunun dışında kalmasına neden oldu. Onun yerine İşhan Kishan işe alındı. Ferdinand, United ile altı Premier Lig şampiyonluğu, iki Lig Kupası ve dört Community Shield kupası kazandı. Ayrıca United'ın Chelsea'yi finalde yendiği 2007/08 Şampiyonlar Ligi'ni de kazandı.

Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir